Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Huset till höger på nedre botten i mitten - med stor och härlig altan och mycket nära skog - bor jag sedan ett år och stortrivs som aldrig förr och upplever Guds närvaro. Inspiration Psaltaren.


Mitt boende


Han håller sig intill mig

befriar och beskyddar

därför att jag

känner Hans namn

Mänskligt sett

helt ensam

och dock

icke ensam




Fri vers (Fri form) av Bibbi VIP
Läst 305 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2012-01-01 11:25



Bookmark and Share


  Vici
Underbart!

Tack för att du så
varmt delar med dig
av detta.

ALDRIG ensam, sant!

Kram!:-)
2012-01-02

  mare VIP
Tillsammans med Gud, är vi ALDRIG ensam ;)
2012-01-02

  anits VIP
Din text andas trygghet och
tacksamhet, mycket fint skrivet
2012-01-01

  La Magnólia VIP
En varm text .. tack för "inbjudan" att se din tillvaro ...
2012-01-01

  Maiah VIP
Det är trygghet...
2012-01-01

  Seglaren
Roligt att du trivs med bostaden. Och att du inte är riktigt ensam ändå.
2012-01-01

  walborg
Känns fint att se Din miljö och läsa om Din sinnesfrid i livets skede nu.
2012-01-01

  Eva Langrath VIP
Fina ord om Nåden i livet
2012-01-01

    ej medlem längre
Där Herrens ande är, där är frihet
2012-01-01

  marie-helene
Känner igen..Vi är aldrig ensamma för
Herren är med oss..Är så tacksam!
2012-01-01

  Eva Helene VIP
Andas trygghet och tacksamhet, fint!
2012-01-01

  Ronny Berk
trevligt få del av miljö och hög trivselfaktor, texten i harmoni med livet och den andliga hemmiljön
2012-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP