Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om rädsla

 

en känsla
säger aldrig fel
om den inte är rädd

för rädslan
säger ord
som inte känner
någon konsekvens

den låser in oss
i en färdig mening
om varann

den vi använder
för att skydda oss
mot andras skrämmande
intrång

tills vi en dag inser
att vi lever instängda
i en mörk och kylig

gammal borg

 

 

 




Fri vers av Ex¤animo
Läst 234 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-01-01 19:11



Bookmark and Share


  lisa"puzzle"svensson
så sant...
2012-01-05

    ADI Nehlin
kloka ord..känner igen mig i det här
2012-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo