Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En solglimt ständigt uppdykande


Tolvåringen


Klassresan
gick till furuvik

Aldrig senare
var jag så populär
som då

Men det visste jag
inte om

Mäkta förvånad
lite förskrämd
blev jag vald
till bäste kamrat

En besynnerlig
lyckokänsla

Jag var ju egentligen
lite blyg

Tack kamrater!
Det har betytt mycket för mig
genom hela livet.






Fri vers av Jack E. Gladh VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-01-03 11:11



Bookmark and Share


  Kim Kaj Persson
gladlynt och poetiskt
2012-01-08

    ej medlem längre
Jättefin!
Verkligen värd att läsa!
2012-01-08

  Maria T
En fin solglimt
2012-01-08

  Glömmaren
Vad glad man blev av denna! Riktigt bra.
2012-01-08

  Anders Nordlander VIP
sant
du skriver fint om din lyckokänsla
en känsla som lever ännu!
2012-01-03

    ej medlem längre
Uppmuntran bär man med sig! Bra skrivet!
2012-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST