Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gud är STÖRST

Hur mycket jag än försöker
kommer jag ALDRIG att förstå
höjden djupet bredden
på Guds storhet..







mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-01-28 10:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja, visst är det så. Och det är skönt att vi inte kan förstå hela Gud med våra hjärnor, för då vore han inte större än våra hjärnor (och därmed inte värd att tillbe, som någon sa) Han ÄR störst och förblir det.
2012-01-28

  Seglaren
Gud är stor.
Gud finns i det lilla.
Gud finns i det stilla.
Gud är så stor!
2012-01-28

  Larz Gustafsson VIP
Vårt intellekt är begränsat. Gud är obegränsad.
2012-01-28

  Bibbi VIP
Så sant.
2012-01-28
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP