Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

aldrig lärde jag mig väntan

 

skriver in oss i en längtans mening
en mening bortom orden, bortom
aldrig lärde jag mig väntan

färgar duken rödaste röd
med lånade penslar
du får kalla mig kludd

spänner den enda tråd jag känner
i fästet mellan broar är vi starka
jag vet – det är silver

 

och där natten möter stjärnor och det enda som ryms under himlen är tyst historia

och där hundar skäller i fjärran över vattnet som ligger där alldeles blankt och stilla utan vetskap om

och där det finns en buren kraft som binder samman varje andetag vi tar

 

väntar ändå lågmäld, tålmodig, utan åthävor

finns jag då






Fri vers av kerstin skriver VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-01-03 21:30



Bookmark and Share


  Lorenzolars
Betagande
2012-01-04

  Hanna Mari Wallin
i dina texter finns en längtan ett vemod
samtidigt en styrka
en kombination som når det inre rummet...
2012-01-03

  Casbah* VIP
tycker särskilt om sista delen..funderar på om den känns färdig men det är den nog. bra!!
2012-01-03
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP