Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Litet hopp


skapar tystnad
med ögonkast
som gör dig blyg
det doftar lycka
lakanen är alltid svala
du har en egen famn här
ett eget hav
en egen framtid




Fri vers av stannar kvar
Läst 608 gånger
Publicerad 2006-01-20 08:55



Bookmark and Share


  Jessica Ebbesson
'Det doftar lycka'..tycker om det uttrycket. En mycket ljus och hoppfull liten dikt. Fint!
2006-02-19

  Eldfjäril
vackert skrivet om två vackra människor...
2006-01-21

  Ms Lovecraft
Ja, perfekt var ordet.
2006-01-21

    ej medlem längre
Du skriver så fint och "perfekt", rent på något sätt,
den här är mycket känslosam, bravo
2006-01-20

    Agnieszka
jag tycker om att du kan göra mig blyg.. .
2006-01-20

    uppåtframåt
Fy fan va fin!
2006-01-20
  > Nästa text
< Föregående

stannar kvar
stannar kvar