Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

snöleopardens närmare land till dig

 

landet släpper inte till, inte in, inte sluter det om

tiden letar

sakta fram
fotsulorna hårdnar
tystnaden blir en vän
saknaden är oändlig

bjuder till ödmjukhet

 

inför nattens kyla
hettan dagen gav 

motstånd i alla porer kroppen känner

så sköljer de första dropparna över,
regnet befriar tårarna, lossar tungans
röda sidenband, lägger sin hinna

över hudens varma färger, svalkar och
hettar i samma, sältan i kyssen drömdes
natten regnet kom

lever än
under läppen som minner om

 

hopp / lös / het

 

månens vita sken i den kalla
natten bländar tanken om

 

befrielsen
tanken om
lämnas aldrig
ifred i slutna rum

nattens kyla bränner än
sinnet aldrig glömt

 

bullriga städer väntar
uppslukar sinnen
aldrig vilande
stilla i tysthet

 

botens väg var lång

nåden

infann sig aldrig

 




Fri vers av kerstin skriver VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-01-06 14:55



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Tung och mycket vackert formulerad!
2012-01-09

  Lars Hedlin
Underbar skildring
2012-01-07

  Hanna Mari Wallin
där har vi det igen
dina vackra formuleringar
trots sorg, så blir orden dina berörande vackra...
2012-01-06

    Birgersdotter VIP
sorglig
2012-01-06

  Nanna X
vacker, sorglig
2012-01-06
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP