Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

buren alltid buren

 

armar som håller
släpper
aldrig taget
om




Fri vers av kerstin skriver VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-01-07 10:36



Bookmark and Share


  Hanna Mari Wallin
vackert skrivet...
2012-01-07

    Birgersdotter VIP
Fint
2012-01-07

  LenaJohansson VIP
är detta en utopi?
2012-01-07
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP