Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Egen bild


Med minnet bakåt och framtid föröver.


Vi är välvda inför resan
böjda med ögon åt vart håll
vi tror att vi hittar tågen och passar tidtabellen riktigt bra men

Jag har rest föröver dit inga tåg
har gått
Inga resrutter, inget gratis kaffe på resan.

Jag kom fram i behåll.
Lite bagage tappade jag längst vägen,
lite hopp och tro med men

jag lärde mig resandet, att skratta, att gråta och förlåta.

Jag antar att vi alla har olika destinationer och att vi alla
blir överaskade över att vi
inte hamnade på Maldiverna utan i
Dalsjö istället

Men här är det rätt gott att leva



I allafall




Fri vers av Yrre VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-01-11 15:54



Bookmark and Share


  thyra
Att vara nöjd med var än livet tar en är sann ödmjukhet. Fint!
2012-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP