Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

alla dödas dag



jag tänder ett ljus
för dig
saknar dig oändligt
Vet inte var din grav finns
annars skulle jag gå dit
men jag tänder ditt ljus
i mitt vardagsrum
och ber en stilla bön
Du var ung, du var god,
och Gud behövde dig bättre.




Fri vers av Zam
Läst 402 gånger
Publicerad 2006-01-21 00:59



Bookmark and Share


  Michael
tänker på en jullåt, kommer dock inte ihåg vilken.
2006-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Zam
Zam