Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till Cathy, en variant på tanke ett :)


Dag ett




Förbannat elakt av er!
att slita ut mig ur lugnet
och tvinga ut mig i en verklighet
jag inte bett om

Tryggheten och värmen var min egen

Förstå mina skrik













Fri vers av Zam
Läst 391 gånger
Publicerad 2006-01-21 01:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Zam
Zam