Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

till min vän




ditt barn ska få
all den kärlek
jag ville gett mitt eget


Jag ska älska
din förstfödde
som vore han min egen


all den kärlek
jag ville ge mitt barn
skänker jag dig

Din lycka får vara mitt substitut


I all min sorg
gläds jag med dig












Fri vers av Zam
Läst 650 gånger
Publicerad 2006-01-21 01:16



Bookmark and Share


  reback
Blir alldeles mållös över dina ord. Du lyckas förmedla både en ofattbar kärlek och en outgrundlig sorg. Men hav förtröstan - en vacker dag får du din egen lycka som inte är ett substitut. Tiden är oftast vår vän! Kram
2006-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Zam
Zam