Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
egen bild


Ritualer om kyla


Res dig

jag är en halvfjärd ifrån eller bara tio
hjärtslag
beroende hur man ser och
när du formar din mun efter min

minns jag inget om hur man gick.

Du har tusen tankar om dig jag ser dem
fara som forsränning och jag
har hamnat mitt i

men

när du formar din kropp efter min
minns jag inget om hur jag färdades

och

ditt leende ligger nogsamt i stoppat
min ficka och dit jag går

möter ditt mitt

som en formbar molnfärd inuti




Fri vers av Yrre VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-14 23:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP