Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

aldrig älskling, alltid

 

vägrar
böja ryggen
kuvas

 

än ~ en ~ gång

 

ynkan

för vargarna
jagande i timmen efter nattens

sömn ~ lös ~ het

 

slutar aldrig

försöka, hoppas, leta

så gömt
glömt
en gång funnet
vunnet

lindat lent

 

siden ~ band ~ kring

 

kroppen med tunna tunna glipor
synliga för den
som vågar
titta med öppna
ögon

 

 




Fri vers av kerstin skriver VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-01-16 00:26



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
..synliga repor för den som vågar titta...säger allt.Du skriver så bra
2012-01-16
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP