Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Blomman är till dig,du behöver den mer än mig.


I min hand håller jag i den vackraste blomman.


I min hand håller jag i den vackraste blomman
blomman som alla vill ha.
Den skiftar färg dag för dag och doften
den är så underbar.

Den dör aldrig ut för inom den finns så mycket liv
Liv av lycka,liv av hopp
Liv av kärlek,liv av vänskap.

I min hand håller jag i den vackraste blomman
blomman som alla vill ha.
Den skiftar färg dag för dag och doften
den är så underbar.

Blomman i min hand är till dig
för du behöver den mer än mig.
Blomman som symboliserar
lycka,hopp,kärlek och evig vänskap.




Övriga genrer av Manal
Läst 482 gånger
Publicerad 2004-07-30 01:06



Bookmark and Share


  Mid_Natt
Underbar vacker! =)
Jag fick upp humöret när jag läste den =)
2008-07-29

    hembygd
underbart
2004-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal