Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bitmärken

Klump i magen
bitmärken på pennan
nerbitna naglar
hjärtat i halsgropen

spänningen stiger
kärleken härjar




Fri vers av Missi VIP
Läst 253 gånger
Publicerad 2006-01-21 19:42



Bookmark and Share


  rebecca d VIP
hmmm...sån är förälskelsen skulle jag vilja säga...bra beskrivning för övrigt
2006-01-21

    Bodil Sandberg
Ja sån är kärleken...vad gör den med oss...griper tag och ruskar om så att man blir alldeles yr...bra fångat
2006-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Missi
Missi VIP

Mina favoriter
dina ögon