Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

2012-01-19




Skyhöga räkningar

Om jag vetat
Vad jag vet nu

Då hade jag pratat längre
Och undvikit att stressa att lägga på

Skulle inte ha kastat bort
De minutrarna för annat
Och om då var nu
Hade jag ringt upp
Samtalen
Och betalat alla
Skyhöga räkningar
Men tonen ekar upptaget
Upptaget
När livet lagt på

©
/K

 




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-03-24 09:31



Bookmark and Share


  Jay Emard
Det är sällan det vi stressar för som egentligen är det väsentliga i livet. Men hur lätt är det att inse det mitt i vardagsspringet? En bra påminnelse om det i den här dikten.
2012-03-28

  Maria T
En önskan om att det hade
varit nu
2012-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP