Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När orden inte räcker

När orden inte räcker
mina ögon ser och tåras

När orden inte räcker
jag finns där strax bredvid

När orden inte räcker
jag sträcker dig min hand

När orden inte räcker
jag tar dig i min famn

När orden inte räcker
mitt hjärtas suck når Gud

När orden inte räcker
får något annat tala




Fri vers av Birgitta Jacobsson
Läst 234 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-01-20 19:55



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Stor livsvisdom i denna.
2012-01-25

    Birgersdotter VIP
Ömhet
2012-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Birgitta Jacobsson
Birgitta Jacobsson