Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fryser

en brasa brinner

björkved sprakar och sprätter

fryser i värmen




Fri vers av Peter Boström
Läst 199 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-20 20:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Boström