Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Röda rosor

Hon köper rosor till sig själv ibland

Hon ser i spegeln
att hon är vacker
på ett särskilt sätt

Han ser henne
men säger inget

Han vill inte vara inställsam

Hon säger inget

Men ser genom fönstret
en väg att gå






Även på http://www.poetbay.com/viewText.php?textId=82757




Fri vers av Ewa Åkerlind
Läst 262 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-01-21 11:11



Bookmark and Share


  Anya VIP
Den här sa mycket på få rader. Två som inte kan mötas på något vis. hoppas kärleken finns ändå för "hon" och "han". Hoppas han kan köpa rosor åt henne en dag. :o)
2012-01-21

  Elinsomalltid
Oj! :D Får man veta vad du tänkte när du skrev den? :)
2012-01-21

  Minkki VIP
en läcker text
2012-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Ewa Åkerlind
Ewa Åkerlind