Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fjärilseffekten...

jag går baklänges
i den stora labyrinten
där jag försöker följa fotsteg
som nu löser upp tid

återvändsgränder
av ett lerigt missbruk
frostbitna händer
och ett stressat hjärta

jag springer för fort
jagande mig själv
med rädsla
över mina egna tankar

jag faller i bitar
en efter en
håller inte längre 
den bild

jag målat




Fri vers av Fredric
Läst 245 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-01-22 01:08



Bookmark and Share


  Ex¤animo
naket ut-ur-kroppeporträtt... mästerligt.
2012-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric