Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vintergator genom mitt hjärta



Det var natt när jag vandrade
längs frusna vintergator

Och fast jag var köldskadad
så brann hettan i mitt bröst

men den kändes aldrig hos dig där
utan bara hos mig
här

Och jag saknade dig

men du var aldrig hos mig här
utan hos nån annan

där




Fri vers av Smultris
Läst 661 gånger
Publicerad 2006-01-22 01:00



Bookmark and Share


  Lena Renman
Hej
Detta känns igen som upplevt och du uttrycker det så väl
lena
2007-05-16

  Albert
måste ju läsa allt du skriver...
2006-01-26

  Andasin
Vacker kärlekssaknad!
Jag tycker dock att det är för mycket "så" och "men" annars tycker jag det är väldigt fint med "hos mig här" och "där" i dess upprepade form!
2006-01-22

  Ola Rydberg
älskade stycke två
bra smultris
2006-01-22

  Laijza
En fin dikt, fast lite för mycket här, och där. Komprimera här o där´andet till en tyngre mening, som känns mer..en stor smäll av här o där. Istället för små puttrande..*ler*
Du skriver med känsla, jag vet. Jag kritiserar med benen, jag vet..Puss stumpan!
2006-01-22

    ej medlem längre
Bra! Gillar speciellt de tre första raderna av ngn anledning
2006-01-22

  claes fredelius
Va sorgligt!
Du har träffat fel person!
Men gjort bra poesi av det!
2006-01-22

  rebecca d VIP
här o där...du får till det bra...att inte mötas...
2006-01-22

  sol
men du var aldrig hos mig
- här
utan hos nån annan
- där

jag som älskar komprimerat
måste lyfta fram de sista som r
äcker för att säga allt!

hmm.
2006-01-22

  Mats L.
Ännu ett konstverk
2006-01-22

  Tessan84
underbar sklidring av en saknad i ensamheten..
mycket sorglig och mycket bra!
2006-01-22

    Cajsa
Lite sorglig dikt! Bra skrivet!
2006-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Smultris
Smultris