Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Givmildhetens återbäring

 

"att ge är att få

att få är att ta

att ta är att få

att få är att ge.."




Fri vers av ia VIP
Läst 306 gånger
Publicerad 2006-01-22 02:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Här var det fram o tillbaka men så sant..
2006-01-22

  prinscess VIP
vad fin
tycker om den mycket
2006-01-22

  Peter Stjerngrim VIP
Fint flyt du fick till i detta flödes förmedlade mening och innebörd ...*ler*
2006-01-22
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP