Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Limerickliknande fadässatir om ett gammalt parti som verkligen är illa ute


I väntan på frälsaren


En socialdemokratisk attrapp
i popularitet fick inte napp

Dennes sorti blev snabb
En opålitlig grabb

Kanske bättre med ledare i papp




Bunden vers (Limerick) av Jack E. Gladh VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-01-24 19:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST