Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det luktar..

Det luktar elakhet
och stor missunsamhet
är det kanske den svenska avundsjukan
som har svårt att glädja sig
över andras lycka..
men det är klart
socialismen gör det inte lättare..








mare




Fri vers av mare VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-01-26 10:44



Bookmark and Share


  Vici
Nä, alla skall ju behandlas
lika... det är sjukt viktigt...
trots att alla faktiskt är OLIKA.

Det har nog varit för mycket
falsk "frälsarkrans" kring
just socialismen.
DEN religionen är väl på
utdöende TACK och LOV
Sen har vi ju kaptalismen
förstås:
ingen frälsare den heller...
;-)

Applåd!
2012-01-26

  Johan Bergstjärna VIP
Äkta socialism är inte avundsjuk, utan solidarisk och för rättvisa
2012-01-26

  Bibbi VIP
Applåd!
2012-01-26

    lory
bravo...dags för nya vårdofter av kärlek o optimism..
2012-01-26

  Larz Gustafsson VIP
Luktar?
På en TORSDAG???

Vilken socialism??
2012-01-26
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP