Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kulet

Bistra vinterkylan i Kullavik
är ej torra Norrlandskölden lik
nej, den biter din kind
med våt västanvind
gör elbolagsdirektören så rik.




Bunden vers (Limerick) av limerick
Läst 242 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-01-31 08:15



Bookmark and Share


  © anakreon VIP
Den kylslagna sången
passar precis lika bra
här i mitt Fisketången!
Calle
2012-02-01

  Daniel_78 VIP
Kung Bore och den där direktören har slutit en djävulusisk pakt
2012-02-01

  Lili Samuelsson VIP
mm, det biter frisk. jag vet
fint limerickat
2012-01-31

  Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
fin o rolig.. och så vacker bild till.
(kanske ej roligt i o för sig, innehållet, men var rolig att läsa! :)
2012-01-31

    tramp
Snygga rim här och fint budskap men skam och förfall över Eon och vattenfall
2012-01-31

  lodjuret/seglare VIP
Det var med viss chock jag läste sista raden, ehuru dikten först svepte in mig i en underbar känsla av naturens poesi, sedan med ett ryck tillbaka till verkligheten, likt ett slag i ansiktet med öppen hand
2012-01-31
  > Nästa text
< Föregående

limerick
limerick

Mina favoriter
Hålla truten-limerick