Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bilden inköpt i USA och får tala för sig själv.


Guds famn mitt livs mål.


Jag nådde dit i natten

där all oro stillas

alla frågor tystnar

och jag vilar ut

efter stormen


Stor är Herren

och högt lovad,

i vår Guds stad,

på sitt heliga berg.


Skönt höjer det sig,

hela jordens fröjd,

berget Sion

längst upp i norr,

den store konungens stad.




Fri vers (Fri form) av Bibbi VIP
Läst 461 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2012-02-01 01:47



Bookmark and Share


    maija tuori
Fridfullt ...läsupplevelse .
2012-02-10

  Vici
Underbart!

Frid.
2012-02-06

  mare VIP
Yes ;))
2012-02-03

  Eva Helene VIP
En vacker text att meditera kring.
2012-02-01

    ej medlem längre
/Jag nådde dit i natten

där all oro stillas/

Fridfullt och vackert
2012-02-01

  marie-helene
Vacker text om hur Gud kan stilla oron.
Det har jag också fått erfara och jag ser
det som en fin gåva. Bilden du tagit med
är såå fin....
2012-02-01

  anits VIP
Mycket vackert, din text
andas frid
2012-02-01

  Seglaren
"Jag nådde dit i natten
där all oro stillas"

Din text andas frid.
En skön frid.
2012-02-01

    ej medlem längre
Språket är vackert som en psalm. Innehållet är oändligt.
2012-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP