Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är

Jag är vinden som ger dig en lätt kyss
när du ute och går.

Jag är solen som värmer ditt hjärta
när du värme behöver.

Jag är luften omkring dig som du andas in
dag som natt.

Jag är vattnet du dricker när du som törstigast är
får det är då du känner smaken av mig bäst.

Jag är ALLt du vill,men bara om det är MIG du vill ha




Övriga genrer av Manal
Läst 374 gånger
Publicerad 2004-07-30 23:31



Bookmark and Share


    Göte Holmlund
& starka slutord, tack
2004-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal