Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solen kommer tina..

Morgonljuset lyser
natten vikit bort
dagen ligger framför
ännu väldigt kort
men sakta blir dom längre
livet går mot vår
då kommer solen tina
mina kalla tår ;)








mare










Fri vers av mare VIP
Läst 360 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-02-03 08:52



Bookmark and Share


  ULJO
Värmande i vinterkylan
2012-02-04

  Maiah VIP
Fin vårvinter dikt... man känner en aning om våren som närmar sig försiktigt
2012-02-03

  Larz Gustafsson VIP
Inevitably.
Alla vintervänner kan göra på sig.
De är töntar.
2012-02-03

    ej medlem längre
Ja.solen eller Gud.....
2012-02-03

    Tea Alex
Ja min inre vinter behöver bytas ut nu...
2012-02-03
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP