Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fyra dagar i november

 

 

då när förälskelsens vår var som längst bort, fyllde varm längtansfull kärlek mina rum, i en tid av samförstånd, av närhet, ömhet och allt det där som kanske kan kallas mer än kärlek.

i novembers mörker fanns där ljus, sorgfrihet och glada dagar som väntade nätters smekande händer, naken hud, kåthet, fukt och styv förväntan.

aldrig var väl mjukheten så mjuk som då, som bäddande bomull runt hjärtan som låg bland varandra. som såg. varandra.

då när förälskelsens vår var som närmast.

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av kerstin skriver VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-02-04 13:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP