Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Engelsk dikt om de korta stunder då man känner "livet i sig" som gör att man orkar fortsätta.


2 seconds

 

2 seconds
I'm happy as a child
2 seconds
My mind is going wild
2 seconds
Life is worth to live
2 seconds
I hope, I dream, I give
2 seconds!!!
Then reality comes back
Like a ton of bricks
And I wonder;
When will my next 2 seconds come
That helps me go on
A little bit longer?
2 seconds!

 

 

 

 




Fri vers av ResenärGenomLivet VIP
Läst 423 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-02-05 13:18



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Detta är tänkvärt! Snyggt och insiktsgivande!
2016-05-02

  Olof Lagerhorn VIP
Mycket bra och insiktsfullt skrivet om att förnimma livet och alltet i ett ögonblick.
2014-04-01

  Anna Nickolausson
underbart skrivet känner så väl igen känslan
2012-07-24

    ej medlem längre
Som sagt, underbart är kort, alldeles för kort!
Nuet är just exakt 2 sekunder långt, hörde jag någonstans...
2012-05-08
  > Nästa text
< Föregående

ResenärGenomLivet
ResenärGenomLivet VIP