Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så orättvist


Tårarna rinner på grund av orättvisa i denna värld
vissa har mat för dagen medans andra svälter.
I många delar av världen jobbar små barn,
och många måste sälja sig själva.
Bara för att kunna överleva.

I en annan del av världen finns det krig
hundratals dör varje dag.
Och nu åter rinner mina tårar.
Människor,ska vi bara sitta och titta på?
fast alla vet vad som händer i världen.

Vi skakar på huvudet och bläddrar
till en annan kanal.
Sk vi blunda för alla människor
låtsas som ingenting?
Kom igen,håll hand i hand och börja
med en Kamp.




Övriga genrer av Manal
Läst 281 gånger
Publicerad 2004-07-31 00:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal