Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fullbordad fantasi

han berättade för henne
att han fantiserade om
hur de skulle duscha tillsammans
i hans nya badrum
sen, när det blev klart

en dag när hon stod
i det nya badrummet
och tvättade sitt röda hår,
såg hon att det låg
mörklockiga hårstrån
i golvbrunnen




Fri vers av Ewa Åkerlind
Läst 276 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-02-07 07:09



Bookmark and Share


  LassO
sånt där som kvinnor kollar efter och älskar att älta, lite som att c:a 30 % av alla kvinnor svarar att de vart otrogna mens det är c:a 70% av männen... men tjejer spanar mer, de verkar älska att liksom "spana" efter, tar upp telefonen och kollar mess och samtalslistor
2012-02-07

  walborg
!!!
2012-02-07

  Minkki VIP
och det var inte hans dotters?
2012-02-07

  Quasimodo
Aj, aj och fy, fy är det som kommer!!
2012-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Ewa Åkerlind
Ewa Åkerlind