Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som gårdag fast nu.

Vad är en människas avtryck

i vilken vind ligger den och
vad har den för färg?
Hur möter ett avtryck en vinterkall strand
och hur värmer en människas
uttryck och form

någon annans när livet blir kväll?

I en morgonlyst silverfärgad pust
vet jag att jag kan se dig
närhelst jag har lust

I hjärtat bor du, skrattar ännu
för den varma arla rodnaden

är du.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-02-06 20:34



Bookmark and Share


    Max Poisé
"I en morgonlyst silverfärgad pust"

Bara den utöver allt annat som är riktigt bra lyser starkast och jag njuter av din text...Tack Y för detta!!
2012-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP