Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att släppa taget

Kvällssolen lyser
varmrött, intensivt
kämpar en ojämn kamp
mot trädtopparna

lämnar horisonten
i en blodröd protest
mot att dagen är slut

Att släppa taget
så lätt

och så svårt

En okänd dag väntar
bakom natten




Fri vers av Birgitta Jacobsson
Läst 191 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-02-07 22:18



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Så vackert skrivet
2012-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Birgitta Jacobsson
Birgitta Jacobsson