Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"så uppfyllen I Kristi lag" Bild Kalle.O poeter.se med dotter, som behöver oss. Inspiration Galaterbrevet, Matteus och Efesierbrevet.


Bären varandras bördor


Tänk ändå

om alla

troende

tog Guds Ord

på fullaste allvar

att bedja "oavlåtligen

för alla de heliga"

eller gick in i "kammarbönen"

där vi lovas svar

"uppenbarligen"




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-02-08 01:27



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Vi är till för varandra. Sann text.
2012-05-10

    maija tuori
Tack Bibbi !
2012-02-10

  Vici
Angelägna och underbara ord!

Så "tvingar" oss den sanna
kärleken.

Kanske skulle vi se lite
fler under också då...
2012-02-09

    ej medlem längre
Tack Bibbi för viktiga ord!
2012-02-09

  mare VIP
Sant, men ibland kan det ta tid...Gud ser, känner våra hjärtan..
2012-02-09

    lory
skickar bara värme o bön till dom behövande...
2012-02-08

  walborg
Tack Bibbi!
2012-02-08

  marie-helene
Ja bönen är ett måste som ett krav men
som gör det inte tungt att bära, utan lätt
att bära...Det är då vingarna vecklas ut....
2012-02-08

  Seglaren
Ja tänk om vi bad mer. Jag vet själv hur lätt det är att glömma bort den möjligheten. Den underbara möjligheten.
2012-02-08

  anits VIP
En mycket stark och viktig text
som jag instämmer i
2012-02-08

    ej medlem längre
sanningsord - och även bönens djup och ande som böneämne. viktig text och pålysning.
2012-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP