Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dessa knasiga drömmar...


Karl Alfred Boy


Så är du åter i mina drömmar
Man kan bli tokig för mindre
Som guden Tor men inte så stor
Men med armar som Karl Alfred
Stark för att bära oss båda

Du säger att du älskar mig
Jag tror jag fnyser
Det är sannerligen en dröm
Så glöm, bara glöm

Vaknar förbannad och trött
Omtumlad och stött
Natten innan var du också här
Du har blivit ett besvär

Vet inte hur du bör tacklas
Kanske med spenat?




Fri vers av Carola Jeryd
Läst 4042 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-02-08 04:09



Bookmark and Share


  Let it go VIP
En eld som värmer annan
som höll på att slockna
Kanske av annan blåses på
för att åter glöden locka?
Känn dig smickrad
tacka nej, nig och bocka!
2012-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Carola Jeryd
Carola Jeryd

Mina favoriter
1500 dagar-nånting
för