Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag är din



Till dig

Dina ljusblå ögon
lysande som dansande älvor
i nattens dimma
hoppfulla och kärleksfulla
som små eldflugor
vid vattnets skär


Ditt vackra hår
som är lent och mjukt
som sammet
Ditt leende
Ljust som vävt av solen

Din röda mun
orörd och vacker
som en äng av röda rosor
ljuv som en morgon
som ännu inte blivit kysst

Du, min kära
gör mig vacker
skänk din kärlek till mig
Måla rosor på mina kinder
Sätt kristaller i mina ögon
Smek mitt hår och ge det glans

Kyss mig i en dröm




Fri vers av Missi VIP
Läst 404 gånger
Publicerad 2006-01-23 19:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Missi
Missi VIP

Mina favoriter
dina ögon