Skrevs i Oslo 2011 men är aldrig tidigare publicerad.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 

Skrevs i Oslo 2011 men är aldrig tidigare publicerad.




HOPPAS DEN DJÄVELN DÖR!

 

 

Bara en öl med grabbarna,

som vanligt, van vid tabbarna

 

Lämna honom i kaos?

Går inte att ta en paus

 

 

Bubblor i glas,

löften går i kras

 

 

Han super sig ihjäl,

torterar hennes själ

 

 

 

 

 

Henne är det ingen som hör,

 

Skriker,

 

HOPPAS DEN DJÄVELN DÖR!




Fri vers av Kape
Läst 567 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-02-09 22:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kape
Kape