Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Demokrati?

 

 

 

 

Tomma ord från skarpa röster

 

vinner ingen rättvisa...

 

 

Snickrade sanningar i håliga löften

 

bygger ingen demokrati...

 

 

 

Omvärlden vi inte ens tillåter oss att förstå

gråter blod när de begriper att vi håller 

oss medvetet distanserade.

 

 




Fri vers av Kape
Läst 384 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-02-09 23:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kape
Kape