Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

halkat i byråkratins korridor

 

 

En stukad själ som halkat i byråkratins korridor

och där individen är så jävla missanpassad att

han inte förstår hur trasig realiteten är.

 

Han vet ju inget annat...




Fri vers av Kape
Läst 302 gånger
Publicerad 2012-02-09 23:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kape
Kape