Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattradio

Nattradio

en annan kanal
den talar i brus
tanken blir mild
det tänder ett ljus

vid liten i sömn
din dröm och min
den sänder ut
allt stämmer in

säng är en ö
golv är ett hav
bris viskar res
sen ger sig av

om något är fel
en flaska ett brev
flyter så bort
glöm vad vi skrev

all tid är nu
jag stannar där
om du söker mig
så vet var jag är

hos liten i natt
hos dig i ett brus
där tanken är mild
där jag tänker ljus




Fri vers av Håkan Eklund
Läst 446 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-02-10 06:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Håkan Eklund
Håkan Eklund