Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Där satt jag idag på bio med ett barnbarn med godis, popcorn och dricka.


Filmvisning av Mästerkatten 3D


Jag älskar att gå på bio

med mina barnbarn


Stänga av

yttervärlden

för ett tag och

försöka klura ut

vad denna film

hade för budskap


Jag kom fram till

att det kan

löna sig

i längden

att övervinna

det onda med

det goda.




Fri vers (Fri form) av Bibbi VIP
Läst 416 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-02-11 19:48



Bookmark and Share


  mare VIP
Låter trevligt och bra ;)
2012-02-16

  anits VIP
Så härligt det låter att få sitta
tillsammans med barnbarnen
i biosalongen
2012-02-13

  Eva Helene VIP
Fin slutsats här! Och så mysigt det låter att få dela upplevelsen i biosalongen med barnbarnen.
2012-02-12

  M.A.J.R
God budskap och det är verkar bra i trailern gillar katten
2012-02-11

    lory
ska se den med mina barn....bra budskap..fint
2012-02-11

    Amicus
Se där ja, det budskapet känner vi igen;)
Högaktuellt idag!
Vi behöver massor av godhet...
2012-02-11

  La Magnólia VIP
Härligt! Skönt att slippa ursäkter för att kunna titta även på "barnfilmer" ...
2012-02-11

  Vici
Oh, vad kul att bli
påmind om en favorit
från barndomen!:-)

Jag saknar den härliga
"ursäkten att få gå i barndom"
dvs att kolla på icke-vuxenfilm
och jag hoppas att inom en inte
allt för avlägsen framtid
få anledning att göra det
igen, som du Bibbi;-)

Applåd!
2012-02-11

  Minkki VIP
trevligt sammanträffande - blev just rekommenderad filmen för att gå och se med en brors barnbarn. Fast nu är det han som bestämmer vilken film vi ska se :-) tack för din text och slutsats!
2012-02-11

  Eva Langrath VIP
Härligt Bibbi detta är en upplevelse jag delar med dig, jag älskar att gå på film med mina barnbarn och liksom du klura ut budskapet.
2012-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP