Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Umeå + 1 grad.


Jo, idag föll snön från granen!


Och det va en söndag och man hade städat på fredan och
allt var lika stökigt och alla pluggade inför skolan och
förberedde sig för en vecka jobb och jag
tog en tur i skogen för jag behöver ingen koll jag tog
min trumma och älgskinnet och solen fanns redan där
vad mer behöver man när man i livet är
kär!




Fri vers av Yrre VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-02-12 18:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP