Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alla hjärtans dag är varje dag


Kostar inget

Inga affärer kommer att
tjäna pengar på mig idag
tur att kärlek är gratis






mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2012-02-14 14:52



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JApp kärlekes dag för mig är varje dag...kram
2012-02-17

    ej medlem längre
Så sant!
2012-02-16

    lory
bravo bravo

jag ska ut o springa o andas frisk luft
var shoppoholich i mina dagar med propful garderob o ensam hjärta ..nonno inte mer....kramar
2012-02-16

  Bibbi VIP
Skriver under på lory
2012-02-16

  Niara
amen
2012-02-14

    lory
håller med....alla dom andra dagarna 364 borde vara dagar där världen upplever lika mycket kärlek som idag.....kram o tänkvärt...bravo
2012-02-14

  Leosm
Sa precis samma sak idag; alla dagar är alla hjärtans dag, tankemässigt iaf.
2012-02-14

  Larz Gustafsson VIP
Jag hatar alla hjärtans dag.
2012-02-14
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP