Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

krämfärgad.




här

vid ditt

kanske solen tog en eftermiddags slummer och lämnade

dig

ljusstigar av afton.

Jag har alltid undrat hur
jag hittade.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-02-17 23:06



Bookmark and Share


  Sanna i badet VIP
Gillar klangen i sin slutstrof

"Jag har alltid undrat
hur jag hittade"

Fin.
2012-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP