Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag såg på dig från ett annat håll

på ett nytt sätt

jag hade inte betraktat
dig från denna vinkel tidigare

nu insåg jag att dina
läppars kurvor var
helt perfekta

och med istapparna på fönstret
hade du droppat mig ett hjärta




Fri vers av Ewa Åkerlind
Läst 233 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-02-20 19:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa Åkerlind
Ewa Åkerlind