Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag missade Din födelsedag i lördags för att datorn pajade så här kommer ett försenat grattis här och på facebook! Hoppas Din dag blev fin i kretsen av De Dina!


Kalle.O 38 år


Du är värd allt gott

som tänkas kan

omtyckt som Du är

av så många för

Din positiva uppsyn

och stora människokärlek



Kramar i mängd

och hela famnen

full av blommor

och ett jättegrattis

även om det nu

kommer lite försent!!!




Fri vers (Fri form) av Bibbi VIP
Läst 467 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2012-02-20 22:52



Bookmark and Share


  mare VIP
Bättre sent än aldrig...STOR kram och grattis till Kalle !
2012-02-25

  Ninananonia VIP
Grattis i efterskott.. fint skrivet...
2012-02-22

  anits VIP
En mycket vacker hyllning
till Kalle.O, som jag stämmer
in i
2012-02-22

  aol
en vacker öm hyllning till kalle, hälsa honom,
2012-02-21

  Eva Helene VIP
Vacker och ömsint hyllning!
2012-02-21

  Alva Johnsson VIP
Grattis upphöjt till tusen!!!
2012-02-21

  marie-helene
Grattis Kalle önskar dig allt gott..
2012-02-21

  Vici
Instämmer och
GRATULERAR varmt
Kalle.O!!!
2012-02-21

    lory
hipp,hipp hurra...
grattis fina poeten....allt gott till dig.....massor av kramar o kärlek...må vindarna smeka dina dagar med ljus o värme....
2012-02-21

  Kalle.O
Tackar, bockar och bokmärker:)
2012-02-21

  Filosofen2
Underbar dikt.
2012-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP