Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kämpar konstant bara för att hålla mig vid liv

du frågar
gång på gång
om jag vill
försvinna

du säger att jag är klädd i ångest
men berättar om hur jag
klär i mina stunder av lycka



jag

har

fortfarande

inte

gett

upp



älskade mamma



jag kämpar konstant för att överleva




Fri vers av Bline
Läst 260 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-02-22 22:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bline
Bline