Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tror ändå att vi går mot våren

vi kommer att sakta tina
på vägen dit

där våren finns, och väntar oss

med islossning, blåsippsbackar, björklövsöron

vi kommer att resa oss upp
ur sofforna

våra bleka kroppar kommer att strykas släta
av vårvindarna
och livsandarna kan vakna, stilla smekta av solen




Fri vers av Ewa Åkerlind
Läst 478 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-02-23 21:04



Bookmark and Share


  stenen/ Yv Ericsson
ja ja ja! Vi vill ha mera vår och våra livsandar skall vakna! Tack. Mycket bra!
2012-02-24

  kerstin skriver VIP
åhh, den här tycker jag om, det finns alltså hopp för min vinterbleka kind.
2012-02-23

  Eva Langrath VIP
Tack för den hoppfulla texten
2012-02-23

    Birgersdotter VIP
ja hoppfullt och vackert
2012-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Ewa Åkerlind
Ewa Åkerlind